طرز تهیه شیرینی گردویی

شیرینی گردویی, shirini gerdooei ,طرز تهیه شیرینی گردویی,دستور پخت شیرینی گردویی

شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های سنتی و پر طرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش پیداست اصلی ترین ماده این شیرینی گردو است. این شیرینی را می توانید برای عصرانه به همراه چای نوش جان کنید. در این آموزش آسان ترین روش پخت شیرینی گردویی خانگی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر شیرینی گردویی تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی گردویی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم شیرینی گردویی
پودر مغز گردو ۱۲۰ گرم
آرد برنج ۱۰۰ گرم
زرده تخم مغر ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
دارچین ½ قاشق مرباخوری
مغز گردو برای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا فر را روشن می کنیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی وقت را از دست ندهیم. برای این منظور فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. بهتر است ۳۰ دقیقه قبل از شروع به کار تخم مرغ و کره را از یخچال خارج کنیم.

پس از اینکه کره نرم شد آنرا به همراه پودر قند در یک کاسه می ریزیم و با همزن خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکه رنگ مخلوط کره و پودر قند کمی تغییر کرد و صاف و یکدست شد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد را مجددا خوب هم می زنیم.

پس از اینکار دارچین را به مواد اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم. به جای دارچین می توانیم از وانیل هم استفاده کنیم. حالا پودر گردو را به مایه شیرینی اضافه می کنیم و با دست مخلوطش می کنیم تا به خورد مواد برود.

آرد برنج را بهتر است دوبار الک کنیم سپس به مایه شیرینی اضافه کنیم و متداوم مواد رو هم بزنیم تا خوب مخلوط شوند. حالا مایه شیرینی ما آماده است و باید شبیه یک خمیر نرم و لطیف باشه که بتوانیم با دست یک سمت کاسه جمعش کنیم.

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایران است. این شیرینی با نام نان نارگیلی .

یک کاغذ روغنی روی سینی فر می اندازیم و از مایه شیرینی به اندازه یک گردو بر می داریم و با دست به شکل یک توپ کوچک حالتش می دهیم و با فاصله در سینی فر می چینیم. روی هر کدام از شیرینی ها نصف مغز گردو قرار می دهیم.

مغز گردو رو باید کمی فشار بدهیم تا به خمیر شیرینی بچسبد و بعد از پختن جدا نشود. بعد از اینکه تمام مایه شیرینی را به صورت گلوله های کوچک در سینی فر چیدیم ، آنرا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی آماده شود.

اگر می خواهید شیرینی خشک شود بهتر است کمی بیشتر در فر بماند تا کمی خشک تر شود. پس از اینکه شیرینی ها آماده شد صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند. سپس از کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

کیک یزدی,طرز تهیه کیک یزدی,دستور پخت کیک یزدی


وب تفریحی یادگاری شیرینی ,کنیم ,مواد ,گردو ,گردویی ,تهیه ,شیرینی گردویی ,مایه شیرینی ,تهیه شیرینی ,کاغذ روغنی ,شیرینی اضافه ,تهیه شیرینی گردویی ,مایه شیرینی اضافه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

منوتو نیوز دانش شیمی گندم دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ارزان کده زوم مگ سایت تبلیغات رایگان شهرقدس تخفیف ویژه